Retur / Schimb gratuit

Livrare in Europa

Trimite-ne poza ta la 0755.757.625 si te ajutam in alegerea culorii!
Te ajutam in alegerea culorii (WhatsApp): 0755.757.625

Returnari

Divisima doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre voi care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.

1. Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice. In acest caz, este nevoie sa completezi formularul de retur de mai jos.

Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 prevede: "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante: a) de a folosi modelul de formular de retur; b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract"

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primesti un produs defect, tot ce ai de facut este sa contactezi echipa Divisima (email: retur@divisima.ro) si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz te rugam sa completezi Formularul de Retur. Daca produsul primit este nefunctional in primele 24-72 de ore de la receptie, poti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, sunt suportate de Divisima. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, iti recomandam sa refuzi receptia lor.

3. Produse livrate gresit
Daca ti s-a livrat alt produs decat cel comandat te rugam sa semnalezi cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Divisima. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, poti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Te rugam sa completezi pentru acest lucru Formularul de Retur. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Divisima.

CONDITII de Returnare:
Produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre tine. Daca ai indepartat ata aurie a extensiilor pierzi garantia acestora! Echipa noastra va face o evaluare atenta a produselor primite de la tine (pentru a vedea culoarea si calitatea extensiilor este indeajuns sa le scoti din plasticul transparent si sa le compari cu parul tau, fara a rupe sau indeparta ata aurie) In cazul in care ai indepartat sau rupt ata aurie nu incerca sa reambalezi extensiile! Acest lucru nu se va lua in considerare si va fi taxat drept produs folosit si va fi refuzat din motive de igiena. Exceptie! In cazul in care ai scos extensiile din pachet (ai rupt/ indepartat ata aurie) dar NU le-ai folosit si doresti schimbul lor sau retur se percepe o taxa de reambalare (readaptare a produsului) in valoare de pana la 25% din suma totala a produsului.

Pasi de urmat pentru RETURNAREA produsului:

1. Completeaza Formularul de Retur din partea de jos a acestei pagini; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a-ti trimite un produs inlocuitor sau pentru a-ti returna banii.
2. Ambaleaza produsele pe care doresti sa le returnezi - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!
3. In colet adauga - certificatul de garantie (unde e cazul), copia dupa factura si Formularul de retur completat (in caz ca nu l-ai completat si trimis deja spre noi).
4. Trimite doar prin curier coletul cu produsele catre: sediul Divisima -str. Constandin Hagi Stoian nr 13, Targu Mures; Coletele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate!

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in termen de 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Informatii client

Date comanda

 

Adresa de preluare